Cezayir'de ve tüm Kuzey Afrika'da 20 yılı aşkın süredir dinamizm ve yenilik getiren tarım-gıda sektöründeki etkinlik Djazagro 2024 bugün kapılarını açtı.

Techtextil ve Texprocess, 53 ülkeden 1.700 katılımcıyla güçlü bir başlangıç yaptı Techtextil ve Texprocess, 53 ülkeden 1.700 katılımcıyla güçlü bir başlangıç yaptı

Yaklaşık 23.000 profesyonel ziyaretçinin gelmesi planlanan fuarda, bu yıl 28 farklı ülkeden 600'den fazla katılımcı ağırlayacak. Bu rakamlar sadece fuarın artan önemini yansıtmakla kalmıyor, aynı zamanda Cezayir'in tarım-gıda sektöründe bölgesel ve küresel ölçekte stratejik konumunu da doğruluyor.

Bu yılki etkinlikte en heyecan verici gelişmelerden biri, tarım-gıda sektöründeki yeniliklere odaklanan Djaz'Innov yarışmasının üçüncüsü gerçekleşecek. Gıda ve Tarım-Gıda Süreçleri sektöründen beş uzman jüriler, Djazagro gecesinde ödüllerini verecek.

Agora des Experts, bu yıl da fuarda yer alacak ve önemli konularda fikir alışverişi yapmak için önemli bir platform sunacak. Gıda israfından gıda güvenliğine, ISO sertifikasyonundan kalite kontrolüne kadar Cezayir ürünlerinin ihracat fırsatlarına kadar birçok konuda konferanslar düzenlenecek. Bu konferanslar, bölgedeki tarım-gıda sektörünün bugününü ve geleceğini anlamak isteyenler için önemli bir bilgi kavşağı olacak.